Storm

Första advent i dag tiden går fort :)

Vart i bowlinghallen inte nytt kanske ;) Jag, Vincent och Jossan hade tänkt att gå ner men väl ute från området vände vi och hämtade vår bil . Blåste och regnade burrr tur de tror inte jossan hade klarat gå ner. Hon har en del sammandragningar. Hon och Mikael väntar som sagt ett litet liv om en månad. Kände å hennes fina mage och kände bebisen böka runt så mysigt :)

Dennis och killarna vann sista matchen för säsongen :)

Sen åkte vi ner till julskyltningen mysigt men svin kallt blåser ju storm ute ..

Även julgardiner och ljustakar och stjärnan är uppe...

Känner jag inte har mycket att skriva nu men återkommer i morn

Kram

Foto

Vi hade i tanken i dag att gå ner till Coop för Stjärnstudio är där och tar kort på barnen.

Men tyvärr fick vi hoppa detta hade vart så kul men i dag är det inte Vincents dag. Små gnällig ofta , hungrig och väldigt trött , tror eller ok vi vet att det är tänderna som spökar . Även den bästa kan inte vara på topp allid..

Så här har det bara vart slapp för utom en stund i bowling hallen när Dennis jobbade lite. Men då satt bara jag och Vincent och gosade.

Vi åkte inom ICA på ägen hem köpte färdig smörgås tårta, julmust och Polly till efterätt Vincent får gröt :)

Har väldigt svårt för slapp dagar brukar klia i benen , måste göra nått men nu när dagen väl gått och jag inte gjort nått så är det verkligen så skönt att bara va :)

Nu blev maten fram dukad :) av hjärtat han är bäst min Dennis puss..

Kram kram

Majsvälling och risgröt

När vi var i Eskilstuna så kom Vincents farfar, farmor, faster, Alicia, 3 kusiner (ida, Aayan och Embla) inte att förglömma Idas kille Johan.

Roligt att träffa alla igen :)



Vincent med Alicia och lille kusin Melvin i magen (som beräknas komma ut i vida världen den 15 mars) och farmor i hörnet





I dag ska jag och mamma på julbord med jobbet på Vinbergs prästgård :)

Så pappa och thommy och patri ska passa Vinent till Dennis kommer hem från jobbet sen ska alla killarna vara här hos oss och äta mat och umgås :)

Å måste ju berätta herr om dagen så kände jag något lite vasst i Vincents mun i under käken, syns inget än men en lite tand är på väg upp :)

I början av veckan bestämde vi oss för att nu är det slut med ersättningen, så nu äter Vincent välling i stället.
Ja visst gröt med..
Vincent har haft lite problem med magen och vi trodde det kunde bero på att han fick havre välling och havre gröt . kanske blev lite för mycket fiber så har nu bytat till majsvälling och risgröt . Han gillar det lika mycket och magen är lite bättre har dock bara hållt på med detta i 2v ca.

I går började jag slå in lite julklappar, mys mys :) Ja till helgen är det ju första advent så på lördag är det dax att ta fram ljus stakarna och farmors stjärna :)

Satt och la in bilder på datan i går från min kamera hittade denna bilden måste bjuda på den....



Ett tagsen så så var vi hos mina föräldrar och vi hittade inte han strumpor men mormors långa stickade strumpor passade perfekt hihhihihihi..

Usch vilket rörigt inlägg hoppas ni inte är allt förvirrade ... Ne ska jag passa på att plocka lite innan Vincent vaknar igen och ska ha mat innan vi ska ut och gå :)

Kram kram

Hotell

Kompis fikan va så mysig fullrulle.

Vincent var inte så pigg på att ligga stilla när jag ville ta kort på dem

från höger Bianca, Ebba, Meja, Walter och Vincent.

Wilma fattades på denna fikan tyvärr

 

 

Sen i helgen har vi vart i Esklistuna för Dennis och killarna har spelat 3 matcher 1vunnen, 1oavgjord och tyvärr en förlorad...

 

En super glad linslus i bowlinghallen :)

 

Lite kvälls mys i hotell sängen :)

Skönt att bo på hotell i bland äta go frukost som man själv inte fixat eller varför inte slippa bädda sängen och slippa städa :)

 

Nu ska jag och Vincent ut och gå i mörkret och möta Dennis uppe på macken där han ska tvätta bilen..

Andra promenade för i dag i den nya vagnen ja ni läste rätt NY...ja ja begagnad ..mamma och pappa hittade en Emmaljunga scooter -05på en loppis i stan och fick ge 200 kr tack igen kanon fin ska lägga upp bild på den :)

 

Ha en bra kväll kram kram

 

Klagomur

Klagomur just bara för ett par rader.... Den hade nog blivit ner kladdad om jag vart där i dag ;)

Var hos tandläkaren vid 10 i dag det blev inte 1 hål som skulle lagas utan 2....

Kände mig som frankenstein med en "liten" ställning i munnen runt tanden som ska lagas, sen efter en timme när allt äntligen var klart va det skönt att det va över men sen släpper ju bedövningen och hela munnen och huvudet värker till fanders, knappt att panodilen hjälper , kan fasen knappt äta får tugga med framtänderna ... Sa till min mamma å ena bror som passa Vincent att -Jag e inte arg eller sur på er har bara J..ligt ont i munnen så ta inte åt er om jag säger nått dummt. Sa det samma till min andra bror o tjej när vi var där och åt mat.
Kanon goda biffar med potatis o sås hade de knapat ihop :)

Så nu är vi glada igen :)

Blev som sagt ett snabb besök på Gekås skid kläder hittades till mannen svart vit, gul jacka med gula byxor till skit snygga... Mannen gillar ju gult med så det passa han :)
Lite annat plock blev det med lite julklappar till lilleman mm..

I morn ska vi hem till Bianca och hennes goa mamma Charlotta på fika med Vincents andra kompisar ... väldigt kul å mysigt ska det bli :)

Ha en trevlig kväll alla kram kram

Gekås :)

Oj vad tiden springer i väg.

I går va en speciell dag här hos oss :)

Jag och Dennis firade 3år och Vinent blev 7 månader..

Tiden går otroligt fort när man har kul och någon man verkligen älskar omkring sig :)

När Dennis kom hem efter korpen i går hade han med sig thai mat hem detta visste jag men så kommer han med tio jätte fina rosa rosor :)

Älskar verkligen rosor..

Herr om dagen så var jag på blomsterlandet och köpte 20 rosor till oss blandade färger kanon fina så nu har vi 2 vaser i vardagsrummet och en i köket ....
Att blommor kan pigga upp så :)

nu till nått tråkigt...

Va hos tandläkaren igen på koll tro F.n att man har ett hål som måste åtgärdas innan 13 dec även att gå till hygienisten . Har ju kommit upp i högkostnadsskyddet ja igen , tur det för i går fick jag BARA  betala 317:50 ..

Nej slut på tråkigheter ..

Jag å Dennis ska till gekås i kväll när han slutat jobba yay :) helt själva med , känner inte att vincent tycker det e så kul så han får leka med mormor, morfar o morbror i stället :)

Kolla lite jul klappar å skidkläder till Dennis vi ska ju som sagt åka sidor med min familj och åker nyårsdagen, tyvärr blir det inte att vi kan åka upp och träffa Dennis familj men vi får se några till helgen då Dennis har sammandrag med klubben i Eskilstuna och farmor , farfar o ev bror kommer dit hoppas att någon mer kommer :)

Om jag ska ta och fixa mitt hår innan Vincent vaknar från sin lilla nap :)
På tal om det Vincent har flyttat in på sitt rum nu sen ett par dar tillbax går jätte bra :) duktiga killen :)

Älskar mina underbara killar överallt annat ♥

Funderar

I går var vi på BVC plutten är inte så liten längre...

Väger nu 7835g och är 67.3cm lång....

Skönt att han går upp i vikt. Med tanke på att han inte vill äta mat så är vi glada att han går upp när han lever på gröt, välling och ersättning... Så länge han är glad är vi det :)

I dag funderar jag på om jag ska ta mig an vårt förråd i klädkammaren.. har flera lådor med kläder mm som är mina vilket jag säkert inte kommer att använda igen kan jag ju lika gärna skicka de till bättre behövande, och sen kanske göra i ordning så man kanske hittar saker där inne ;)

Ska ta före och efter kort...

Nu ligger lillevännen och sover lite så nu ska jag passa på att hänga upp tvätten och börja i förrådet.

Kram

Skrattade lite små nervöst

Ja nu vart det lite för längesen....

Förra helgen sov jag och lilleman över hos mina föräldrar . Dennis spelade tävling i Nyköping som gick skitbra kom på 3dje plats :)
Anledningen till att vi sov över är jag jag e nja inte mörkrädd men nojig när jag e hemma själv. (detta hände för längesen) Ligger på övervången i sängen Vincent har somnat och jag får för mig att det är någon nere vid dörren, tar mod i mig och går ner och känner på dörren den är låst och ingen är i lägenheten efter man har typ tänt alla lampor på nedervåningen. Väl upp i sängen oh kudden över öronen å efter mycket om och men somnat...
Usch verkligen hatar att sova ensam...

Det gick jätte bra när vi bodde i ettan där hade man lite mer koll....

Tur jag har mina föräldrar som man kan våldgästa när dennis är i väg de är hoppas jag glada de får ju träffa oss ok Vincent ;)

I fredags så träffade jag och Vincent min kusin Carola oh barnen Leo och Nathalie var och lekte på Vallarna och fikade sen på Falkmanska.. Bilder kommer..

Ja och nu i helgen rättare sagt i går så var jag med Dennis i malmö när han spelade . Han var rikigt grym i går. 2055 på 8 serier och en 300 serie , person bästa...
Så nu är han nere och spelar final hoppas det går bra :)
Så natten mellan fredag och lördag så sov Vincent över hos mina föräldrar och var där hela dagen tills vi kom hem från malmö. Hade gått jätte bra . Jag saknade han kändes jätte konstigt att va själv men behövligt.
Sen när vi kom hem så tittade han konstigt på oss , små skrattade lite nervöst visste inte vad han skulle känna men glad blev han sen när han kom i vårt knä :) söt nissen

Nej om jag ska ta och städa klart när Vincent vilar lite :)

kram

Miss Svensson

Stolt mamma med hjärtat på rätta stället :)

RSS 2.0