Hotellfrukost i Norrköping

Hej

jo då mitt huvud e lite bättre.

har vart på massage som funkar sådär men i torsas fick jag akupunktur. Gjorde inte ont att sätta i nålarna men ont som stryk å snurra på dem. detta skulle göras 2 ggr med ett mellan rum på ca 5 min.
Hon sa att gör det ont har hon satt de precis i det onda. ok .
Ska tillbax på skärtorsdagen hoppas det hjälper lite iaf.

Just nu sitter jag på ett hotellrum i Norrköping . Mannen å de andra killarn spelar 3 matcher.

Skönt som F att komma iväg tänka på lite annat å inte göra mkt. Äta hotellfrukost senare på dagen ta sig en cider om man vill. Å givetvis kolla på  bowling.
Tyvärr förlorade de sin första match men hoppa det går bättre i morn.

Svärfar e här med lika kul som vanligt att träffa han. Imorn kommer D´s bror Adam å hans tjej kul kul...

Nej nu blir det litte slapp innan man ska upp tidigt ja ca 7 å äta frukost för att senare åka till hallen för de börjar första matchen kl 9..

skriver mer i morn

kram kram

Lite off.....

Hej

Jag vet att det vart 3 veckorsen jag skrev sist men lilla jag e inte på topp....

För ett par veckor sen började min hemska huvudvärk gick till läkaren å det va ju spänningshuvudvärk. i ca 2 v har det vart ok, tills helgen som va.
Va ledig underbart . i lördags va vi hos Emelie och Dennis åt o hade det trevligt. Senare gick jag å emme ut. visst hade vi det trevligt. men då började jag känna mig lite ja vad ska man säga OFF. ja det e ett bra ord.
Kände innuti va i hela friden gör jag ute jag har inte här å göra . Höll skenet uppe men va väldigt skön att komma hem.
Söndagen kom ja gick en runda sen på kvällen kom min huvudvärk tillbax lite smått.

måndagen jobbade jag med huvudvärk men kvällen va fruktansvärd hade så ont i huvet att jag inte kunde vända mig på kudden. va tvungen att rulla ner gardinerna o dra täcket över huvet allt ljus va fruktansvärt. vilade tills dennis kom hem vid 21 sen sov jag gott hela natten,

tisdagen hade det hemska lagt sig men värken e kvar ,

samma på onsdagen .

Idag e det ju torsdag å ja vart hos frissan å klippte mig o la i slingor sen blev det en tur med mamma till gekås. Jag klagar aldrig på att shoppa men kände mig lite OFF i dag med. värken e molande men lugnare, men i bland känns det som om att det e ett väldigt tryck på bröstet, nästan som vissa kan beskriva ångest men jag vet inte varför?
I vissa fall känns det som glädjen börjar tryta för lite saker, Aldrig för min D men mycket annat.. orkar inte bry mig om tex disken, städandet gör jag när jag orkar. laga mat å baka brukar jag tycka e kul men nej inte nu.

Har inte stressat nått, andas som jag ska (dvs lugnt in genom näsan o ut genom munnen ), äter o dricker bra. sover bra på nätterna ja iof på mina powernaps med.

Så var ligger problemet?


Miss Svensson

Stolt mamma med hjärtat på rätta stället :)

RSS 2.0