Visst är man snäll

Jo Nu har man hittat ett överkasst faktiskt ett grått på Factory skit bra blev det.
I förr går kollade min granne in för att diskutera vår gemensamma tvätt maskin som snart sjunger på sista versen. Allvarligt jag tror fasen att den exploderar snart. men iaf. han kommenterade min lilla lya tycke jag fått jätte mysigt och att överkastet vart jätte fint sen kolla tjejen hans in oxå söt lite thai tjej. (för att förtydliga så är han 60 år och tjejen 42). =) jätte goa båda två.

Jo jag jobbade ju som sagt i går 7-16 vart ju tanken men snäll som man e så fick jag jobba över pga att en tjej vart sjuk och ingen gick att få tag i så jag jobbade till 21.15 i går. och jag kan ju säga att det kändes i kroppen men vad gör man inte för jobbet. =)

Vädret i Åsa i dag e inte kul regnar such vad tråkigt. jag och jörgenn ska nog till stan (kungsbacka) och handla senare.

Ikväll blir det Varberg och sparbankshallen för hela slanten. ska gå på Grottamannen med lite släkt och vänner vi blir ca 25 pers. jörgen fick gratis biljetter va sin jobba kompis.
Gå gärna in på Varvbergscityguide.se
och kolla. verkar va skit kul.

h adet bra puss

Me and my new life

Ja herre gud det va länge sen man skrev usch susanne smäll på fingrarna.........
Ja det har ju hänt en del nu på det sista,
Flytt lasset till min lilla lgh i Åsa har gått (i torsdags för att va exakt) tack alla för hjälpen...... så n u har man fixat och donat lite men inget blir färdigt på en dag.......... Min kära svägerska och hennes man skänkte en soffa till mig en tre sits begie får gå bra till man flyttar en annan gång.
Va i stan I fbg och kollade ville ha ett överkast till soffan den e lite fläckig inget man dör av. men iaf hittade i stället 2 blå filtar jätte sköna 50 kr styck har kostat 299 / filt så jag slog på stort. För den som e intresserad va det Hemtex.
Sen va jag på Fynda och hitta lite små krafs som e nödvändigt....

Senare på kvällen fick jag ett trevligt samtal från vännen milene som man inte pratat med på hur länge som helst. sorry att jag vart dålig på att höra av mig.

Som ni säkert fattar har jag ingen data än så det lär bli länge mellan gångerna.....

puss och godkväll Suz

Miss Svensson

Stolt mamma med hjärtat på rätta stället :)

RSS 2.0