Jo då

Går dagen var mycket bättre ..

Var på promenad med Emelie och Noomi på fm sen på kvällen var jag och Vincent hos Fia på kvällsmat hemma lagad thai mat kanon gott :) Jossan och Jitske var med alltid lika trevligt :)
Synd bara att Vincent inte var på humör hela tiden va trött mn ville inte sova. Väl hemma så blev han helt plötsligt gladare så i med lite ersättning i hans mage så efter mycket om och men så somnade han vid halv 10....

I dag ska vi upp till jobbet och fixa med mina papper på föräldarledigheten, laga mat sen ska Vincent hem till mamma och gosa o leka när dennis ska träna ungdomarna oh sen träna själv och jag ska träna  :)

Nu luktar det lite illa här få ta tag i detta ;)

Kram

Jag lever

Men är inte på topp eller humör just nu..

Som vissa vet så har jag problem med höst/vinter vädret. Det här mörka får mig att bli knäpp..

Tänker för mycket , stressar upp mig för minsta lilla ,, visst vissa dagar är bättre än andra och i dag är inte en bra dag.
Drömmt konstigt i natt , dock skönt att Vincent sovit hela natten.

Får se om man blir bättre i tankarna senare i dag...

Kram

Liten är förkyld

Jo då de vann ena matchen och förlorade den andra men ändå 3 poäng kanon bra jobbat :) För att tillägga vann de mot Pergamon ett av de bästa lagen i sverige skönt att även de kan vara mänskliga ;)

I söndags tyckte jag Vincent va lite konstig han åt va uppe en stund sen sov en hel del vilket inte är vanligt för han , jo men visst på kvällen hör vi hur tät han är . Han har åkt på sin första förkylning stackaren..
Näsan rinner , hostar lite , och nu börjar han bli lite hes med . men lika glad e han för de nästan alltid. Lite extra gos för Vincent blir det i alla fall :)

I måndags hade vi tid hos barnläkaren här i stan för att kolla hans ytliga blodkärl på benen, de tror inte det e någon fara men ville skicka oss till Hud i halmstad så de kan kolla ordentligt om man kan göra nått åt det. Så sagt och gjort skickade hon remis till halmstad. Då kan man få vänta länge tänkte jag men vid 15:30 ringer de från hud och frågar om vi kunde komma på tisdagen (igår) så vi(jag , vincent och min bror thommy var snäll och följde med) skulle vara där kl08:30 men fick vänta i 30 min innan vi fick komma in, väl inne sa han bara att de kommer växa bort troligtsvis innan skolåldern.
Även storkbettet i pannan men skulle de inte gå bort så skulle vi höra av oss så får han laserbehandla bort det om han vill de.. summa vi var inne i ca 3min. :/

Snart ska vi till BVC och kolla vikt och längd och prata om maten och sömnen..
Förklarar senare :)

Detta inlägget har tagit va 40 min att skriva. Vincent vill inte ligga själv på golvet utan gosa med mamma och lite hungrig var han med . Nu sover han så gott. :)

Nu ska jag fixa iordning mig så vi kommer i väg i tid :) Hatar att va försent ute..

Kramar

Göteborg

I går var jag och Vincent med Josefin oh hennes otroligt söta Charlie på öppnaförskolan på kyrkanshus . Jätte trevligt. Lugnt och beskedligt , man lät bara barnen leka vi tjötade och höll koll på våra små liv så inte de blev ner mejade av de lite större barnen 2-4 år. Vi fick göra en tavla till barnen som man hänger upp när vi är där och sätter på ett klistermärke för varje gång man kommer... Blir att vi åker dit på fredag igen :)



I dag har det som alla andra dagar blivit 2 rundor med Vincent. Skönt å komma ut i luften...

Mötte upp mamma i stan gick och strosade lite sen såg vi att de var loppis på medborgarskolan så vi palla oss dit och fyndade, mamma köpte en fin speldosa med en måne och nallar på Bukowski 20kr. man tackar.. Jag hittade till Vincent 3par mjukisbyxor Kaxs Kappahl stl 68, en tröja bamse lindex stl 68, 2st pjamasar en brunrandig och en mumin båda lindex stl 74. Allt detta sålde hon för 100 kr. ja tack.. kunde nog köpt mer ;)

Vet inte varför men har vart lite mot att köpa kläder från de jag inte vet vem som haft de, men nu när man fått barn så blir man bara glad om man hittar billiga fina kläder . de växer ju ur de så fort.

I början av oktober så blir det barnmarknad med massa grejor ska dit tänkte jag och fynda vem vet ;)

I dag har Dennis vart i väg i Allingsås och spelat match blev 10-10 så det va ju ok. I morn ska jag, Vincent och pappa upp till Göteborg och kolla när de spelar dubbelmatch. Håller tummarna..

Kram

jo då

jag har vart hos frissan och klippt oh färgat håtet. Mörkare blev det . Om man får säga så känner jag mig väldigt fräsch :)

sen i onsdags så började jag träna på Klitterbadet en vatten gympa som heter Gymstick  var även på ett pass i går med kan ju säga att jag har träningsvärk i armar oh i magen underbart :)

så här ser det ut. som ovan.

man kan sätta gummibanden runt fötterna och dra upp pinnen på olika sätt för att träna armarna men även benen.. svårt att förklara men grymt kul och jobbigt :)

ska försöka få upp en bild på nya lilla mig :)

Hade besök av Vincents farmor som hade vart på Gekås emd en vänina och så sov hon här sen. Trevigt :)

Om man ska ut och gå i blåsten kanske :) ha en kanon fredag alla kram kram

Sovit..

gott har jag och vincent gjort i natt ..Han va så duktig och sov mellan 22 och 04:30.
Visst han somnade om vid 5 och sov till 07:30..

Hörde precis ett konstigt ljud från lilleman jo vips låg han på mage va och vände över han för det har han inte lärt sig än. oj nu igen ...

Idag när jag vaknade så regnade det inte lite heller ös regn tror jag alla kallar det hihihi..

Jag som vill ut och gå men får vänta visst det finns reng kläder och regnskydd till vagnen men det regnar ju in på lilleman skulle behöva ett regn skydd med en lite lucka så det inte regnar in på han. hmm får se om man hittar det..



Vincent och sin favorit leksak just nu. Dynamiten e go att bita på :)

kram

Den som väntar på nått gott...

I bland börjar jag undra..

När ska det här hemska regnande ta slut?? aldrig eller?
När jag och lille man gick upp i morse vid halv 10 då jag även hunnit duscha var hela himlen näst in till svart och nu små duggar det hela tiden...

Men som de gamla säger finns inga dåliga väder bara dåliga kläder :)


Att jag längtar till på tisdag.. Vill det ska bli tisdag nu. Nu med en gång.....
ska se om jag kan hålla tyst men ni ska få veta snart om inte på tisdag :)

hmhmhm roligt e det :)

Snart blir det att gå ner till vårt lilla sophus och slänga sopor sen fixa mat till Patric kommer...
Han har börjat läsa upp sina betyg och har knappa 40 min att hinna äta på så han kommer hem till mig och Vincent och äter innan i veckan har han tagit med sig mat men i dag blir det jag som fixar mat till oss mumms.. kul med lite sällskap med...

Nej nu tycker inte Vincent det är kul att ligga under gymet längre ...

Kramar

Miss Svensson

Stolt mamma med hjärtat på rätta stället :)

RSS 2.0