Tummen upp :)

Visst e det underbart när man e dyngtrött och verkligen vill ha sov morgon så får man inte de :(

En hantverkare kommer och bytar ena stolpen på ballkongen och han kom precis :( Men vi får en ballkong somman slipper tro att man trillar ner i från..

Men humöret e bättre och orkar lite mer.

I går så va jag på MVC på koll ♥ växer som han/hon ska. Var hos mamma å käkade lunch å tjötade skit alltid lika trevligt. Sen åkte jag till Norddesign och bestälde hembesök för att de ska komma hem och byta luckor o lådfronter i köket :) Han kommer på måndag så här e det snabba ryck. Så snart blir det att spackla, sandpappra lite på väggarna å slänga på vit färg på väggarna innan den rostfria plåten åker upp på väggen.

Känner redan nu att köket kommer att bli skit snyggt och inte likt alla andras . Tummen upp :) hihi

Efter besöket på Norddesin så blev det stor handling , att det kan va så strängt å bära ett par kassar mat viss fick gå 2 gånger till bilen men man blir ju helt slut. Men men

Ja ha ni nu e det bara 3v kvar om man då inte går över tiden :) Längtar, men även nervositeten har börjat slå in på även lilla mig...
Var ju som sagt hos Barnmorskan i går så började vi disskutera om allt e klart med barn rummet och så . Och det e det ju, så sa jag de att BB-väskan e inte packad än.
Fick rådet att - Det kan nog vara bra om du packar den snart för från och med nu så kan barnet komma.

Så får väl packa den i dag kanske ;)

Såg på Webbisarna (bilder på nyfödda från regionhalland) att ett par från vår föräldragrupp hade fått en liten pojk i söndags ca 3 v förtidigt men han o mamma mådde bra så det va ju skönt de :)





Kram kram









Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Miss Svensson

Stolt mamma med hjärtat på rätta stället :)

RSS 2.0