Fullt ös .

Att vi har vart effektiva i dag :D Stolt.

* vaknade vid 8:30 käkade frukost

*vid 9:15 började Dennis slå sönder garderoberna 3 i vårt sov rum som skulle till tippen. och jag började samla ihop resten av skiten som skulle slängas.

*kl11 kommer Fredrik och Sandra (Fredrik spelar bowling med dennis och de bor 3 gator ner från oss) med häst släpet och vi slänger in vår skit åker till Janne å hämtar grejor där med. Sen e det Hej tippen :)

*Efter tippen lastar vi ut resten av sakerna från bilen , som vagn å spjälsäng in i lägenheten, sen drar vi bort till mina föräldrar å lämnar en säng som ska va där. (kommer säkert va där en del så sova i en säng för vårt lilla ♥ e ju inte fel ) .

*sen till Willys å handla mat.

*får ett ryck å åker till Fynda och köper oss en micro , vilket vi inte haft sen vi flyttade. mycket fin svart historia :)

*hem å laga mat i dag blev det taco :P

*sen en välbehövlig vila för kroppen i soffan i 2 timmar , va helt slut efter allt flängade in och ur bilen , magen va sten hård. å jag trött.

*sen började dennis skruva ihop sängen å upp med fina tavlor å en tillfällig lampa i taket,  jag satte på en tvätt med täcke , kudde å lakan till spjälsängen, sen en välbehövlig städning av lägenheten, dammning, dammsugning, torkagolv, resta sängkläder, skrubba toaletterna.

*så nu e vi helt slut precis tryckt i oss jordgubbspaj mumms.

*så nu blir det inte mycket mer gjort i dag. Kolla Melodifestivalen kanske å käka lite smågodis. :D


Snacka om att ni fått en jäkligt bra uppdatering vad vi gjort i dag :) dock har det in gått ett eller två toa besök med haha.







Kramar


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Miss Svensson

Stolt mamma med hjärtat på rätta stället :)

RSS 2.0