Mitt horoskop lejonet


LEJON 23 JULI - 23 AUGUSTI

Lejonet har länge varit en kraftfull symbol för människan. Tapperhet, mod och ädelhet förknippas gärna med lejonet, och dess forntida betydelse kan vi bara ana, till exempel som förebild till den Egyptiska sfinxen. Lejonet ser sig själv som ledaren och kräver att bli placerad i toppen, både socialt och arbetsmässigt.

Lejonet har ofta ett storslaget sätt, men uppskattas ändå då han är generös och varmhjärtad. Stoltheten och attityden kan dock ibland resultera i ett slösaktigt beteende. Stoltheten kan också göra det svårt för honom att ändra sig när han väl har fattat ett beslut eller skapat sig en uppfattning om något. När han råkar på motstånd eller blir attackerad så ger han inte vika en tum.


Element: eld Kvalitet: fast Polaritet: positiv
Nyckelord:
Solen, skaparkraft, styrka, faderskap, kunglighet, mod, ledarförmåga, metallen guld och lördag.
Positiva karaktärsdrag: självhävdande, generös och ledartyp.
Negativa karaktärsdrag: arrogant och makthungrig.
Människokroppen: hjärta, rygg och hals.





Dagshoroskop - tisdag 1 april

Det mest påtagliga med dagen är det lugn som råder och den positiva energi som omger nära relationer. Du hyser varmare känslor för din partner än du brukar.

Veckohoroskop - vecka 14

Du är kraftfull och dynamisk just nu och har inga problem med att hävda dina övertygelser och vara mycket synlig för andra. Visst måste du kämpa på en del fronter, men när det kommer till principfrågor har du moralen på din sida. Det är mycket troligt att de som söker underminera dig gör det utifrån ett behov av att skydda sitt eget revir och sådana personer måste konfronteras - du kan inte bara låtsas som om de inte existerar. Kommande helg ger utmärkta förutsättningar för resor och för att vidga dina vyer. Många är de som skulle vilja bryta med det förgångna och göra gemensam sak med dig.


Månadshoroskop - mars 2008

Under större delen av månaden kan du räkna med en spännande tillvaro och verkligen visa framfötterna. När nya perspektiv öppnar sig kan du rikta blicken mot nya utmaningar om du är beredd att ta en risk. Just nu centreras händelseutvecklingen kring resor, studier och frågor kring livet som sådant. Det är inte omöjligt att du har något budskap att delge andra. I alla händelser hamnar du lätt i stimulerande intellektuella och andliga miljöer och världen ligger för dina fötter.

När du analyserar världen kan det dock lätt uppstå meningsskiljaktigheter där din syn på hur saker och ting hänger ihop skiljer sig radikalt från andras idéer om samma sak. Kanske känner du att motstånd kommer från positioner som du inte riktigt kan överblicka. Du behöver inte sänka dig till samma nivå som människor som söker underminera dig, och du gör förmodligen säkrast i att undvika att ge dig in i skarpa meningsutbyten med människor som enbart är intresserade av att trumfa igenom sina egna åsikter.

Framme vid fullmånen den 20:e april kan du bli tvungen att ta befälet i någon situation som skänker stora utmaningar. Det kan förefalla som en mödosam vandring, men samtidigt agerar du ständigt utifrån en styrkeposition där du har alla möjligheter att utöva ett stort inflytande över händelseutvecklingen. En ansvarsfull attityd gör att det är en bra tid att inleda ett samarbete med en mäktig person eller organisation, och samtidigt kan du förhandla fram långsiktiga förbättringar i lön och arbetsförhållanden. Var inte rädd för att få till stånd djupgående transformationer vid denna tid. Genom självbehärskning och återhållsamhet växer din makt och trygghet.






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Miss Svensson

Stolt mamma med hjärtat på rätta stället :)

RSS 2.0